Nieuws/Wijzigingen

21-11-2023

Startlijsten staan online

20-11-2023

Alle klassen zijn gesloten voor opgave

13-11-2023

De zaterdag begint al vol te lopen. Alleen in de klasse 130 en 135 kan nog opgegeven worden op de zaterdag. Voor de zondag zijn alle klassen nog open voor opgave!

13-11-2023

De Grote Dorenbos finale wordt verreden als een klassiek parcours op tijd, met achteraf een barrage. (€ 500,- voor de winnaar!!)Je mag mee doen aan de finale als je 1 van de beide parcoursen in de 130 of 135 afsluit met max 8 strafpunten. Lukt het niet om minimaal 1 rondje onder de 8 strafpunten te rijden? Dan kun je niet meedoen aan de finale. Je hoeft dus niet beide parcoursen te starten om je te kunnen plaatsen voor de finale, maar het mag natuurlijk wel.Je mag maximaal twee paarden starten: een paard in de 130 en een paard  in de 135. Je start altijd in de hoogst verreden klasse met je paard in geval van flexibel starten.

02-10-2023

Inschrijven voor Concours Hippique Bergum kan nu via: MijnKNHS!

18-8-2018

Hester Klompmaker winnaar Grote Dorenbos Architekten Finale!

Hierbij het overzicht van de prijswinnaars in de Dorenbos Architekten GP

1 Hester Klompmaker Guessina
2 Rianty Zwart Elievia
3 Gerrit Veenstra Loridon van T&L
4 Job Oldenziel Goldfee

17-8-2018, 21:00u

Zojuist zijn de definitieve startlijsten dressuur en springen voor zaterdag 18 augustus op onze website geplaatst.

We beginnen morgen 09:00 uur met de eerste dressuurrubrieken. Kijk goed op startlijsten wanneer jouw dressuurrubriek begint, enkele rubrieken starten pas op de middag. De protocollen zijn af te halen in de tent op het concoursterrein, hier vind ook de prijsuitreiking plaats.

Om 08:30 starten we met de eerste springrubrieken. Let op, we slepen de bak na elke 25-30 deelnemers en na afloop van elke rubriek volgt de prijsuitrijking in de ring te paard. Voor aanvang van elke rubriek zijn er 15 minuten ingepland om parcours te verkennen.

tot morgen!

16-8-2018

Opgeven voor dressuur is niet meer mogelijk en voor vrijdag springen ook niet meer.

Wijzigingen springen zaterdag kunnen nog tot vrijdag 17 augustus 13:00 uur worden doorgegeven (i.vandongen2007@gmail.com).

13-08-2018

 Inschrijvingen Dressuur kunnen weer via MijnKNHS!

Opgave kan nog tot en met 15 augustus (i.p.v. 14 augustus). Z1, Z2 en ZZ-L ruiters zijn ook nog welkom, we hebben een extra groep op de zaterdagochtend 18 augustus wegens de vele aanmeldingen voor deze rubriek.

De voorlopige startlijst is hier te vinden: https://www.startlijsten.nl/…/161733-ch-burgum-dressuur-btm…

12-08-2018

Richttijd paarden springen vrijdag 

In verband met meerder vragen naar de aanvangstijden voor het springen paarden vrijdag middag hierbij even een up date.

Paarden springen op vrijdag, klasse BB, B en L zal ‘s-middags verreden worden. De officiele starttijden zullen woensdag 15 augustus tegelijkertijd met de startlijsten bekend gemaakt worden, dit omdat deze afhangen van het aantal deelnemers

We houden 13:00 uur aan als voorlopige starttijd paarden klasse BB. Dit is onder voorbehoud en kan nog gewijzigd worden. Houd daarom goed de startlijsten in de gaten voor de definitieve starttijden!

11-08-2018

Inschrijvingen dressuur tijdelijk via e-mail

Op dit moment zijn er problemen met het opgeven via MijnKNHS voor de dressuur. Wij werken er met de KNHS aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Wil je je inschrijven voor de dressuur? Stuur dan even een mail aan de Wedstrijdcommissie (Sjoukje Pruis voor dressuur, sjoukjepruis@hotmail.com). Graag de volgende gegevens vermelden: relatienummer , naam paard/pony, naam ruiter/amazone, naam vereniging.

Zie hier de contactgegevens: http://chbergum.nl/vraagprogramma-2/

10-08-2018

Inschijven is mogelijk tot en met 15 Augustus

De sluitingsdatum voor het inschrijven voor CH Bergum is verlengd tot en met 15 Augustus. Dit geldt zowel voor de dressuur als voor het springen.

07-08-2018

Nieuwe hoofdsponsor Concours Hippique Bergum! Dorenbos Architekten.

Dorenbos architecten is dit jaar aangetreden als hoofdsponsor van ons Concours!

Anne Dorenbos heeft zelf ook al een aantal keren meegestreden voor de winst in de grote prijs van het Bergumer Concours, maar heeft helaas nog niet kunnen winnen! Het resulteerde in een 2e, 4e en een keer een 5e plaats op de ranking van de grote prijs.

Waarom Dorenbos graag het concours als hoofdsponsor wil steunen? “It is ien fan de moaiste en gesellichste concoursen wêr’t ik oan mei dien haw en it wurdt organisearre troch in hiele grutte groep entûsjaste frijwilligers! It concours bestiet al sa lang, dat moat fansels bestean bliuwe!”

Het Concours Hippique Bergum is blij met deze nieuwe hoofdsponsor en kijkt uit naar de Grote Dorenbos springfinale die op zaterdagmiddag 18 augustus verreden wordt in de klasse Z/ZZ!

02-08-2018

Win een springclinic van Marriet Hoekstra of een dressuur clinic van Hergen van Hall

Win een van de clinics in deze actie van Concours Hippique Bergum! Hoe doe je mee?
  1. Schrijf je in voor ons concours via MijnKNHS voor 10 augustus (programma: www.chbergum.nl)
  2. Like en Deel dit bericht op onze facebook
  3. Schrijf een reactie op dit bericht op onze facebook en vermeld de volgende informatie: je naam, pony of paard, dressuur of springen en de klasse die je rijdt met je pony of paard.
Hergen en Marriët, super bedankt dat jullie deze actie steunen!
De winnaars worden in de week van het Concours bekend gemaakt.

23-07-2018

Nu ook Dressuur voor de ponies op Ch Bergum

Op vrijdag 17 augustus worden er voor de ponies de klassen B t/m Z2 verreden. Doe je ook mee…??